png2

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία μας, Express Cooling Service, με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο και την επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της σας εγγυάται την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών κι εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Δραστηριοποιούμαστε στην πώληση και τοποθέτηση των κλιματιστικών μονάδων, στην αποξήλωση τους, καθώς και στη συντήρηση και την επισκευή βλαβών τους. Είναι απαραίτητη η σωστή επιλογή του κλιματικού καθώς  ρυθμίζει την εσωτερική θερμοκρασία κι υγρασία του χώρου, καθώς και την ποιότητα του αέρα που εισπνέουμε, καθώς αποτελεί μια επένδυση για την υγεία μας. Οι επαγγελματικές μας προτάσεις δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο, οικονομικά και με ασφάλεια, όση ζέστη ή κρύο κι αν κάνει έξω.
Στην αγορά υπάρχουν διάφορα είδη συσκευών κλιματισμού, έτσι για κάθε χώρο υπάρχει και το κατάλληλο κλιματιστικό. Για τη σωστή επιλογή του κλιματιστικού για το χώρο μας (επαγγελματικό ή οικιακό), είναι χρήσιμο να είμαστε ενημερωμένοι για τους διάφορους τύπους κλιματιστικών συσκευών που υπάρχουν γνωρίζοντας τις χρήσεις τους, τα χαρακτηριστικά τους, τόσο τα υπέρ όσο και τα κατά τους. Η εταιρεία μας, Express Cooling Service παρέχει συστήματα κλιματισμού που ελέγχονται με inverter, ώστε να μην υπάρχουν διακυμάνσεις θερμοκρασίας στο χώρο.
Επομένως, σκόπιμη κρίνεται η αναφορά των διαφόρων τύπων κλιματιστικού, ώστε να γίνεται ορθή επιλογή πριν την εγκατάσταση του:

1. Ενιαίες μονάδες τοίχου ή παραθύρου:

Πρόκειται για κλιματιστικά ενιαία, δηλαδή δεν υπάρχει διαχωρισμός της εξωτερικής μονάδας από την εσωτερική, αλλά ολόκληρο το κλιματιστικό βρίσκεται μέσα σε ενιαίο συμπαγές κέλυφος. Τοποθετείται σε κάποιο διαμπερές άνοιγμα του τοίχου ή και στο παράθυρο, ώστε η μια πλευρά να βρίσκεται στο εσωτερικό του δωματίου κι η άλλη στο εξωτερικό. Οι ενιαίες μονάδες έχουν λειτουργία ψύξης και θέρμανσης και τα μεγέθη τους ποικίλουν ανάλογα με τη ψυκτική και θερμική απόδοσή τους.

2. Διαιρούμενες μονάδες δωματίου:

Πρόκειται για κλιματιστικά που αποτελούνται από την εξωτερική μονάδα, η οποία τοποθετείται στον εξωτερικό τοίχο και την εσωτερική μονάδα, η οποία τοποθετείται στον εσωτερικό τοίχο. Η τιμή τους είναι η πιο χαμηλή από όλους τους τύπους (για την ίδια ισχύ), έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και συνδυάζουν την καλαισθησία στον χώρο μας.

3.Μονάδες πολυδιαιρούμενου τύπου ή Μulti-split system:

Οι μονάδες multi-split μοιάζουν με τα διαιρούμενα κλιματιστικά, με την μόνη διαφορά ότι στις μονάδες multi-split είναι δυνατή η σύνδεση από δύο έως και πέντε εσωτερικές μονάδες (τοποθέτησης σε διαφορετικά δωμάτια) σε μία και μόνο εξωτερική μονάδα. Ιδανική λύση για ψύξη-θέρμανση πολλαπλών δωματίων, χωρίς να αναγκαστούν να αγοράσουν ξεχωριστές μονάδες κλιματισμού για κάθε χώρο. Απαραίτητο να είναι όλες οι εσωτερικές μονάδες ρυθμισμένες στην ίδια κατάσταση λειτουργίας. Προσφέρει τόσο εξυπηρέτηση και λειτουργικότητα, όσο και καλαισθησία στον χώρο.

4.Φορητές μονάδες:

Πρόκειται για αυτόνομη συσκευή κλιματιστικού στα οποία η εξωτερική κι εσωτερική μονάδα είναι ενιαίες στο ίδιο κέλυφος – μηχάνημα. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα της τοποθέτησης αυτού σε οποιοδήποτε μέρος, την οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση κι έχει μικρότερο κόστος αγοράς, ωστόσο θεωρείται πως έχει χαμηλότερη ισχύ σε σύγκριση με άλλες μονάδες κλιματισμού.

5. Μονάδες δαπέδου:

Πρόκειται για κλιματιστικές μονάδες που τοποθετούνται στο δάπεδο σε χώρους συνήθως μεγάλους κι όχι χαμηλοτάβανους. Τα κλιματιστικά αυτά παρουσιάζουν το πλεονέκτημα ότι τραβάνε αέρα από το δάπεδο. Προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και καλαισθησία, αλλά έχουν μεγαλύτερο κόστος αγοράς.

6. Μονάδες τύπου «ντουλάπας»:

Πρόκειται για ενιαία κλιματιστικά υψηλής ισχύος τα οποία προτείνονται για χώρους ιδιαίτερα μεγάλους, ίσως θα λέγαμε περισσότερο εργασιακούς. Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά δεν είναι πολύ άνετα για το χώρο, καθώς ο αέρας που εκπέμπεται από την μονάδα του κλιματιστικού έχει μονόδρομη κατεύθυνση. Το θετικό αυτού είναι ότι δεν έχει μεγάλο κόστος εγκατάστασης.

7. Μονάδες οροφής κρυφού τύπου (καναλάτο):

Πρόκειται για μονάδες οροφής κρυφού τύπου (καναλάτο) που επιλέγονται κυρίως σε χώρους εργασιακούς σε περιπτώσεις θα λέγαμε που επιθυμούμε να μην είναι ορατή η ύπαρξη κλιματιστικού. Απαραίτητη κρίνεται η τοποθέτηση ψευδοροφής στην εσωτερική μονάδα κατά την εγκατάσταση του συγκεκριμένου κλιματιστικού.

8.Μονάδες τύπου «κασέτας»:

Πρόκειται για κλιματιστικά που μοιάζουν αρκετά με τις μονάδες οροφής κρυφού τύπου, μια που η εγκατάσταση τους προϋποθέτει την τοποθέτηση ψευδοροφής, αλλά η εσωτερική μονάδα των κλιματιστικών τύπου κασέτας είναι ορατή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σάς δώσουμε προσφορά!