βψω

Ενοικίαση Παγομηχανών

Η εταιρεία μας, Express Cooling Service, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα του πάγου και των παγομηχανών, είναι πανέτοιμη να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων που αναζητούν αξιόπιστο επαγγελματικό εξοπλισμό στην παραγωγή πάγου, με βασικό στόχο την τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Με πολυετή εξειδίκευση, η εταιρία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην πώληση, ενοικίαση, εγκατάσταση, συντήρηση κι επισκευή παγομηχανών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, εξειδικευμένοι τεχνίτες, έχοντας στην κατοχή τους σύγχρονα όργανα κι εργαλεία, καθώς και μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών, αναλαμβάνουν την επισκευή, επιδιόρθωση ή αναβάθμιση των παγομηχανών.

Όλες οι εργασίες επισκευής ολοκληρώνονται με δοκιμές κι αναλυτικούς ελέγχους. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί ειδική μονάδα ελέγχου ορθής λειτουργίας των ενοικιαζόμενων συστημάτων μας, πριν από την παράδοση τους στον πελάτη. Ανταποκρινόμαστε άμεσα κι εγκαθιστούμε μέσα σε λίγες ώρες μόνο, παγομηχανές κι εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το τμήμα service λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Με μια επίσκεψη στο χώρο σας εντελών δωρεάν θα προσφέρουμε οικονομικές και λειτουργικές εναλλακτικές προτάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, βάσει των απαιτήσεων την επιχείρηση σας.

ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΩΝ:

Οι παγομηχανές δεν γίνεται να λείπουν από καμία επιχείρηση εστίασης. Προσφέρουν εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς η απόσβεση εκτελείται σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά το κυριότερο πλεονέκτημα, είναι ότι εξασφαλίζουν πολύτιμο χρόνο, που μπορεί να καταναλωθεί οπουδήποτε αλλού.

Παγομηχανές επαγγελματικές από την Express Cooling Service, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος σε παγάκια. Παγάκια με τρύπα, συμπαγή, τετράγωνα, ικανά να ικανοποιήσουν οποιονδήποτε πελάτη.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΓΟΥ:

Θα πρεπει πριν προχωρήσουμε σε μια αγορά παγομηχανής να σκεφτούμε καλά και να υπολογίσουμε πόσο πάγο καταναλώνουμε ημερησίως. Όταν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε όλες τις διαθέσιμες παγομηχανές και να επιλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

24/7

Το τμήμα μας λειτουργεί 24/7

Πληθώρα παγομηχανών & λύσεων

Έχουμε λύση για την κάθε σας ανάγκη.

Τεχνική Εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες..

Ποιότητα

Ποιότητα υπηρεσιών & προιόντων..

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σάς δώσουμε προσφορά!